Stichting SKW : Algemeen

BESTE LEPELSTRATERS
Het is donker buiten en eigenlijk is het al de hele dag triest en nat. Volgens de weerberichten was vorige maand de natste sinds begin 1900.
In België staan straten en kelders onder water en de dijken lijken het te begeven.
Het is wel een vreemde tijd zeg, zo is het te droog en te warm en lijken we een subtropisch klimaat te krijgen en zo lijken we richting een soort van regenwoud af te stevenen.

En dan hebben we ook nog onrust op verschillende plekken in de wereld, waarbij de oorlog in Oekraïne en Israël wel het dichtste bij komen. Als je dan de beelden ziet waarbij iedereen huis en haard kwijt is dan mogen wij blij zijn dat we in Nederland leven. Dan beseffen we pas hoe goed we het hier hebben.

Terwijl ik dit schrijf zijn de verkiezingspartijen bezig om van elkaar de stemmen af te snoepen en ons duidelijk te maken hoe slecht het hier in Nederland geregeld is. Als jullie dit lezen dan is het bekend wie er gewonnen heeft en wie de meeste stemmen gehaald heeft.
Nu komt de moeilijke tijd om samen te gaan werken en een coalitie op te zetten. Deze mag dan het de komende 4 jaar weer gaan doen en ik wens ze veel succes. Als je aan de zijlijn staat lijkt het gemakkelijk hoe het allemaal beter kan, maar als je dan gekozen bent, dan mag je het laten zien hoe het anders moet.

December is ook de maand van gezelligheid, de kerst komt eraan, de boom is misschien al wel gezet en de lichtjes twinkelen waarschijnlijk al.
De plannen voor het kerstdiner zijn al gemaakt en de stoelen zijn verdeeld?

In deze Beiaardier staan ook weer mooie verhalen, die kan je lezen onder de kerstboom. Kijk ook wat er gepland is in de maand december, er zou voor iedereen wat bij moeten zijn.

Ik hoop dat iedereen ook samen deze dagen doorkomt. Let dan ook een beetje op elkaar, en als iemand alleen lijkt, nodig hem of haar eens uit. En als je veel ontvangen hebt in je kerstpakket, deel dat dan uit.

Vrolijke feestdagen

Kees Hooghiemstra, voorzitter SKW


55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw.weike@gmail.com