Stichting SKW : Algemeen

BESTE LEPELSTRATERS
We gaan richting de zomer. Het mooie weer komt eraan. Het zonnetje begint te schijnen en we mogen er weer een beetje vrolijk van worden.
Nu was het deze week nog wel overal hoosbuien en enorme overlast en op sommige plekken is het te nat of ligt er veel water. Festivals worden al afgelast omdat weilanden onder water staat.
Volgens mij hebben we nog veel zon nodig om het weer warm te krijgen en om de natte plekken op te laten drogen.

Voor ons in ’t Weike mag de zon ook zo veel mogelijk gaan schijnen en dan zeker op het dak. We hebben namelijk ons gebouw voorzien van 22 zonnepanelen op het zuiden, dus nu worden we slapend rijk.
Nee was het maar zo’n feest. Ja de zon komt voor niets op (dat zei mijn moeder altijd), maar de zonnepanelen niet. En nu met de plannen van het mogelijke nieuwe kabinet is het maar de vraag of we er straks nog iets aan overhouden.

Gelukkig hebben we een goede penningmeester die er niet alleen op let of er te veel geld uitgaat, maar ook heel druk bezig is om geld binnen te halen. En dat is zeker gelukt en zo hebben we niet alleen zonnepanelen, maar ook een nieuwe en zuinige CV en slimme radiatoren en zijn we hard aan het verduurzamen.
Met al deze besparingen kunnen we weer een paar jaar vooruit en zijn we minder afhankelijk van subsidies.
En zo straalt het zonnetje voor ons allemaal.

Ook voor de komende tijd zijn er allerlei activiteiten gepland waar we de zon goed bij kunnen gebruiken. Denk maar aan de jaarlijkse fietsdriedaagse of aan de barbecue in juli.
Maar ook activiteiten verzorgd door andere clubs zijn de moeite waard, zoals de zomerreis van de senioren of het zomerkamp voor de jongeren.
Zo is er voor iedereen wat te doen.

Deze Beiaardier is weer gevuld met leuke artikelen en verhalen en kijk vooral op de kalender voor alle activiteiten die georganiseerd worden, zowel binnen als buiten.

Veel leesplezier en misschien ontmoeten we elkaar op een van deze activiteiten.

Kees Hooghiemstra, voorzitter SKWStichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw.weike@gmail.com