Stichting SKW : Algemeen

BESTE LEPELSTRATERS
Alles went. Is dat zo?
Nou ik kan er niet aan wennen, die 1,5 meter maatschappij. Op afstand van elkaar zijn en blijven, in de winkel, op straat. Als je iemand ontmoet mag je geen hand meer geven, maar moet je afstandelijk zijn. Familie kan je niet meer naartoe, vrienden zie je alleen nog via de computer. Een verjaardag vier je buiten op straat zodat je toch bezoek krijgt.
Is dit dan de toekomst? Nou daar kan ik niet aan wennen. Ik hoop dat deze verschrikking zo snel mogelijk over is en dat de ziekte ons niet te pakken krijgt. Daar bid ik voor.

Ondertussen gaat alles door, werken doen we vanaf thuis, overleggen via telefoon of beeldbellen. Ook binnen het SKW hebben we onze maandelijkse vergaderingen in het Weike nu aangepast naar vergaderen vanaf thuis. Elke week zien we als bestuur elkaar en proberen zo goed mogelijk het juiste te beslissen voor het SKW, voor de vrijwilligers, de bezoekers en het dorp. En dit doen we dan met videobellen.

Het Weike is ondertussen helemaal gepoetst. We hebben de ruimtes aangepast om op afstand te blijven. Een deel van de stoelen zijn verhuisd naar zolder, de tafels zijn uit elkaar gehaald. Hoe en waarmee we schoon moeten maken is uitgezocht. Ook de looprichting in het gebouw is uitgestippeld. Zo zijn we er helemaal klaar voor om na 1 juni weer open te gaan.

Het zal wennen zijn, die 1,5 m maatschappij, ook voor ons als SKW is dit wennen en moeten we nog veel leren hoe we dit het beste en veiligste kunnen doen. Na 1 juni zullen we een aantal activiteiten weer opstarten, afhankelijk wat er mag en kan.

Sterkte voor de komende tijd en ik hoop dat we elkaar binnenkort in goede gezondheid weer kunnen zien en dan geven we er een afstandelijke handdruk op.

Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW

EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
t Weike voor Eur 6,00 een dinerbon halen.


55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl