Stichting SKW : Algemeen

Beste Lepelstraaters,

De Pasen is in zicht, dit jaar een late Pasen. De lente is al volop aanwezig, het wordt warmer, de bloesem komt aan de bomen, de eerste bollen komen boven, kortom een mooie tijd van het jaar.

Ook voor ons dorp is het weer een mooie tijd, we krijgen de kans om aan te sluiten op de glasvezel, is dat niet mooi om daar aan deel te mogen nemen. De bijeenkomsten waren goed bezocht en we hopen ook op veel aansluitingen. Ook het Weike gaat over op het glas en dan krijgen we nog snellere internet in het gebouw.

Binnen SKW zijn we ook weer druk bezig met activiteiten, een kookworkshop is in de planning, een loopgroep is in oprichting. Heerlijk om met het mooie weer samen te gaan lopen en te genieten van de mooie natuur rondom ons dorp. Ook de fietsdriedaagse is volop in voorbereiding.
Kortom er is weer van alles te beleven in het Weike.

Vind je het leuk om ook eens deel te nemen, of zou je ook graag eens iets willen organiseren, loop dan eens binnen. Je bent van harte welkom.

Graag tot ziens en we wensen iedereen een vrolijke Pasen.

Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW

Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW


EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
t Weike voor Eur 6,00 een dinerbon halen.


55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl