Stichting SKW : Algemeen

BESTE LEPELSTRAATERS,
De dagen zijn aan het korten, het is weer steeds eerder donker. De kou komt langzaam onze kant weer op. De dagen of avonden van gezellig samenzijn komen eraan.

Is het wel voor iedereen een gezellig samenzijn? Als je alleen bent, je familie misschien wel ver weg woont, vrienden en kennissen niet altijd meer langs komen, dan duren de avonden wel lang. Dan ben je blij dat er nog wat vertier op televisie is, en hoop je misschien dat de avond maar snel voorbij gaat.

Vorige week zaterdag hebben we vanuit SKW weer een gezellige avond verzorgd, een heerlijke brabantse koffietafel met ribbekes en koude worst. Gewoon lekker eten en samen met andere Lepelstraters. Gezellig.
Elk kwartaal hebben we op zaterdag een lekkere maaltijd en gezellig samenzijn, en dan sluiten we af met een bingo of er kan nog een potje gekaart worden. Zo duurt de avond niet zo lang.
Wil je hier de volgende keer bij zijn, laat het ons dat weten. Desnoods halen we je op.
En lukt het niet op de zaterdag? Op dinsdag en donderdag is het Smakelijk Eten in het Weike. Hier kan je je altijd voor aanmelden.

Op 2 januari willen we het nieuwe jaar goed beginnen en bieden we een feestelijke nieuwjaarsmaaltijd aan in het Weike. Kom gezellig langs.

Als je avonden echt heel lang duren, kom langs, mag ’s middags voor de soos, mag ’s avonds voor het eten, of misschien is een andere activiteit wel een leuke afwisseling.
We zien je graag verschijnen.

Kees Hooghiemstra Voorzitter SKW


DRINGENDE OPROEP VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met auto die op dinsdag kan halen voor Smakelijk eten in ˜t Weike.
Om 16.00 uur kan het eten worden opgehaald in Bergen op Zoom. Als u het eten heeft opgehaald, kunt u natuurlijk ook gezellig mee-eten.
Heeft u een uurtje ter beschikking, dan hopen wij dat u zich aanmeldt bij ˜t Weike.

Ook zijn wij op zoek naar een vrijwilliger, om het team van vrijwilligers te ontlasten, voor de Ouderensoos. De soos is elke doordeweekse dag vanaf 13.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: deze website, skw@home.nl, 0164-686319 of kom een keertje langs in t Weike.

EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
’t Weike voor € 6,00 een dinerbon halen.

55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl