Stichting SKW : Algemeen

BESTE LEPELSTRATERS
De zomer is voorbij, een bijzondere zomer.
Het was een natte zomer met veel regen met op sommige plaatsen overstromingen
Het was ook een zomer om in eigen land op vakantie te gaan. Nederland is eigenlijk heel mooi om te vertoeven, alleen weet je nooit zeker of je dan ook zon hebt.
Deze zomer kwamen we weer een beetje los, los van corona, los van het thuiswerken en los van veel maatregelen en gelukkig ook wat dichter bij elkaar.

En nu zijn we op weg naar de winter, de herfst is al ingezet. De blaadjes vallen van de boom, en de natuur maakt zich op voor een periode van minder zon en meer koude.

Ik hoop niet dat we met de winter in het vooruitzicht weer nieuwe maatregelen tege¬moet gaan en wederom in lockdown gaan, zoals vorig jaar.
De berichten zijn goed, veel mensen zijn al gevaccineerd en daarmee lijken we het virus onder controle te krijgen.
Juist in deze donkere dagen is het belangrijk dat we elkaar op kunnen zoeken en elkaar aan mogen raken of elkaar knuffelen

Ook in ’t Weike gaan we meer opstarten en mogen we ook meer bezoekers verwelkomen. We zijn nog wel voorzichtig en bedenken elke keer wat er al kan en waar we ons nu nog aan durven te wagen.
In november hebben we weer een nostalgie¬kwis, dit belooft weer een hele leuke en gezellige bijeenkomst te worden. Er zullen iets minder bezoekers dan vorige keren zijn, maar daar laten we ons niet door kennen.

Daarnaast zijn we nieuwe activiteiten aan het opzetten en zoeken we altijd nieuwe ideeën. Mocht je nog een leuke activiteit weten en je wilt er ook iets voor, laat van je horen.
Let ook op de Rabo Clubsupport – meld je aan en stem op SKW – dit geeft ons wat financiële ruimte voor deze activiteiten.

Alvast bedankt en graag tot binnenkort.

Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW
55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw.weike@gmail.com