Stichting SKW : Algemeen

Beste Lepelstraters,

Vorige keer hebben we in de Beiaardier gevraagd of deze wel gelezen wordt. Hierop zijn vele positieve reacties gekomen, waaruit bleek dat dit wel het geval is. Tevens ontvingen wij ook aanbevelingen om onze Beiaardier aantrekkelijker te maken. Hierdoor hebben we besloten om door te gaan met het uitbrengen van de Beiaardier.
We hebben nu een groep van een 8-tal vrijwilligers bereid gevonden, die zich de komende maanden gaan inzetten, om vanaf volgend jaar een Beiaardier nieuwe stijl te maken. Waarschijnlijk zal deze dan nog 6x per jaar verschijnen en willen we verschillende onderwerpen elke keer terug laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘oude verhalen’ of ‘Lepelstraters in het buitenland’ of…. Als jullie nu ook een leuk onderwerp weten, laat ons dit dan weten.
Alvast een heel hartelijk dankjewel voor jullie ondersteuning.

Deze maand wordt een drukke maand.
Eind oktober is het 75 jaar geleden dat Lepelstraat bevrijd is. We hebben een aantal Lepelstraters, die deze bevrijding en oorlogsjaren nog meegemaakt hebben, gevraagd naar hun verhaal. In deze Beiaardier leest u daar meer over.
Ook zal er eind oktober in de kerk een expositie geopend worden die in dit teken staat en zijn er ook tal van activiteiten. Ook dit staat in deze Beiaardier.

Daarnaast hebben we deze maand ook een optreden georganiseerd door de Cultuurclub en begin november organiseren we weer onze Nostalgie-kwis.

Dus er is weer voldoende te beleven in ons dorp en in het Weike.

Vind je het leuk om ook eens deel te nemen, of zou je ook graag eens iets willen organiseren, loop dan eens binnen. Je bent van harte welkom.

Graag tot ziens bij één, of liever nog, meerdere van deze activiteiten.

Kees Hooghiemstra
Voorzitter SKW


EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
t Weike voor Eur 6,00 een dinerbon halen.


55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.


Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl