Stichting SKW : Algemeen

Beste Lepelstraaters,

Het is weer voorbij die mooie zomer, Gerard Cox zong dit in 1973.
Wat hebben we een mooie zomer gehad, van juni onafgebroken zon, geen regen en heerlijk warm. Terwijl ik dit nu schrijf komt de regen met bakken uit de hemel en is het inderdaad voorbij die mooie zomer.
Ik hoop dat iedereen ook heeft kunnen genieten van het mooie weer en voldoende energie opgebouwd heeft om de herfst in te gaan.

De vakanties zijn voorbij, de scholen zijn gestart, de wegen raken weer langzaam vol, het normale ritme is weer begonnen. Dit geldt ook voor ons bij SKW, afgelopen weken hebben we op halve kracht gewerkt en nu kunnen we er weer vol tegen aan.

Iedereen is ook weer welkom bij Eten bij t Weike op dinsdag en donderdag, verzorgd door Fort Smakelijk. Zorg wel dat je je op tijd aanmeldt.

Ook hebben we elke middag een soos voor ouderen, waarbij er gekaart kan worden, je kan biljarten, of gewoon een gezellige middag hebben. Alle ouderen zijn hierbij van harte welkom. We zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om de ouderen te voorzien van een hapje en een drankje. Laat even weten als je dit leuk vindt om te doen.

Eind oktober willen een middag organiseren rondom het 25 jaar bestaan van t Weike. Hierover meer in de Beiaardier.

Kees Hooghiemstra Voorzitter SKW


DRINGENDE OPROEP VRIJWILLIGERS GEZOCHT!
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met auto die op dinsdag kan halen voor Smakelijk eten in ˜t Weike.
Om 16.00 uur kan het eten worden opgehaald in Bergen op Zoom. Als u het eten heeft opgehaald, kunt u natuurlijk ook gezellig mee-eten.
Heeft u een uurtje ter beschikking, dan hopen wij dat u zich aanmeldt bij ˜t Weike.

Ook zijn wij op zoek naar een vrijwilliger, om het team van vrijwilligers te ontlasten, voor de Ouderensoos. De soos is elke doordeweekse dag vanaf 13.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: deze website, skw@home.nl, 0164-686319 of kom een keertje langs in t Weike.

EEN DINERBON ALS CADEAU
Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, dan kunt u in
’t Weike voor € 6,00 een dinerbon halen.

55PLUS ACTIEF LOKET
Kijk op de website van 55Plus Actief Loket informatie te krijgen over activiteiten voor 55plussers in Bergen op Zoom eo.Stichting SKW
Kerkstraat 82
4664 BS Lepelstraat (NB)
T : 0164-686319
E : skw@home.nl