Stichting SKW : Activiteiten
 
BINGO

Zoals elke maand is er ook in oktober weer een Bingo van Ouderensoos Lepelstraat in ’t Weike.

Omdat SKW veiligheid voor bezoekers en vrijwilligers belangrijk vindt is het aantal deelnemers voorlopig nog beperkt.
Daarom kunt u op dit moment nog niet zonder voorinschrijving deelnemen aan de Bingo’s ,
en die is deze keer al vol.

Mocht u zich in de toekomst voor een Bingo willen aanmelden dan kan dat via: mw. Jeanette Lijten 06-36567576

Voor een bezoek aan ’t Weike heeft u, op dit moment, een bewijs van volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatief testbewijs van maximaal 24 u. oud nodig.

Activiteiten Commissie Lepelstraat
en Bestuur SKW Lepelstraat


De volgende datums zijn: 3 november en 1 december.
Wanneer?
Woensdag
Wat zijn de kosten?
 
Alle BEETJES helpen
Beste vriend of vriendin van SKW,
SKW doet mee met de leuke actie van Winkelhart Halsteren, die 29 november is gestart. Met deze actie worden Halsterse en Lepelstraatse verenigingen gesteund.
Onder het motto “Alle beetjes helpen” krijgt u bij iedere 10 euro die u in de deelnemende winkels besteedt een Btje. (Muntje)
Die kunt u bij de Plus en bij Albert Heijn in de display doen bij de vereniging van uw keuze, maar u kunt ze ook op maandag t/m donderdag in de ochtend inleveren in ’t Weike . Of afgeven bij de een van onze vrijwilligers tijdens de soos, of in onze brievenbus.
Denkt u ook aan ons?
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun.
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Live stream de Dansstraat
Vrijdagavond 20 november was er een online voorstelling van de Dansstraat.
Dit word gedaan doormiddel van een live stream op YouTube.
De dansers hebben hard gewerkt om een leuk optreden weg te zetten.

Ben je benieuwd naar onze dansers?
De live stream is nog te bekijken via :
https://www.youtube.com/channel/UCz-5-v3rVizoil.SbFYy2NrQ

Jij gaat toch ook kijken?

Tot dan, Fieke Gabriels De Dansstraat
Wanneer?
Wanneer je maar wilt
Wat zijn de kosten?
 
RABO CLUB SUPPORT
Rabo Club Support 2020

Via deze weg willen we allereerst de Rabobank hartelijk danken voor het mooie initiatief, maar zeker ook alle stemmers.
We hebben dankzij de Rabo Clubsupport 2020 en alle leden die hun stem op ons hebben uitgebracht het fantastische bedrag van € 607,27 gekregen.
Bovendien kregen we een anonieme sponsoring van € 100,00, die ook bestemd is voor de overkapping voor de scootmobiels, een van onze wensen voor ’t Weike.

Dank je wel allemaal, we gaan er een mooie overkapping van maken.


Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Schoonmaken van t Weike
DIT IS VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM
Op zaterdag 14 maart willen we, met zoveel mogelijk mensen, t Weike een schoonmaakbeurt geven.
Tussen de middag hebben we een gezamenlijke lunch, als je wilt komen helpen laat het ons dan weten, zodat we genoeg in huis hebben.
We beginnen om 9 uur maar als je pas later op de dag beschikbaar bent is dat ook prima natuurlijk.
Wanneer?
14 maart
Wat zijn de kosten?
 
Ouderensoos Lepelstraat
Op dit moment is er geen vrije inloop bij de soos.
U kunt uzelf opgeven in t Weike via: 0164-686319
of bij Jeanette Lijten: 06-36267576
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Walk, don’t run!
Vorige keer konden wij u melden dat de dames die gehoor hadden gegeven aan de oproep in de vorige Beiaardier om een wandelgroep te vormen bij elkaar zijn gekomen en samen afspraken hebben gemaakt over het hoe en wat.
Marianne, Rina en Mar legden hiermee de basis voor een naar het zich laat aanzien , succesvol initiatief.
Er werd besloten om steeds wekelijks op maandagmiddag 13.30 u. te verzamelen bij ’t Weike en te starten met een wandeling van een goed uur. Als het goed gaat dan wat langer en verder, om daarmee ook meer mogelijkheden te hebben voor variatie in route.
Verder werd afgesproken na de wandeling steeds in ’t Weike, onder het genot van een kopje koffie of thee de trip te bespreken en een plannetje te maken voor de volgende keer.
Nadat op maandag 11 maart de aftrap plaatsvond van het wandelseizoen van het nieuwe clubje in ’t Weike doet het ons deugd u te melden dat meer personen zich inmiddels hebben aangesloten voor een wekelijkse wandeling. Op maandag 8 april bestond de groep al uit tien personen en werd er fijn anderhalf uur gewandeld met een pril voorjaarszonnetje op de bol. En daarna lekker buiten een drankje samen, wat wil je nog meer ?
Voor alle duidelijkheid, de dames vinden het fijn als nog meer mensen zich aansluiten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Over enkele weken gaat de groep evalueren en wordt gekeken of afstand, tempo en dergelijke aanpassingen behoeven.
Als u op maandagmiddag een paar uurtjes vrij hebt, bent ook u van harte welkom in of bij ’t Weike, steeds om 13.30 u. U kunt zich ook aanmelden bij Jenny.
SKW wenst de groeiende groep wandelmaatjes veel gezond wandelplezier!
Wanneer?
Maandagmiddag om half 2
Wat zijn de kosten?
 
SAMENDOEN SPAREN VOOR UZELF en VOOR SKW
SamenDoen is het spaarprogramma waarmee u de gemeente Bergen op Zoom versterkt. U spaart niet alleen voor uzelf maar ook voor een lokaal spaardoel, bijvoorbeeld voor SKW. Hoe meer leden voor ons sparen, hoe meer inkomen wij ontvangen. Met de punten die u automatisch voor ons spaart kunnen wij weer inkopen doen voor activiteiten.
SamenDoen is de opvolger van Positoos. Door een aantal tegenslagen is Positoos gestopt. SamenDoen heeft de activiteiten overgenomen. Spaarders zijn hun oude punten niet kwijt, en kunnen gewoon doorsparen zoals zij gewend waren met hun huidige pas.
Wat is SamenDoen?
Voor degene die nog niet bekend zijn met het spaarsysteem, hierbij een korte uitleg. Met een spaarpas van SamenDoen spaart u punten wanneer u aankopen doet bij de aangesloten winkels. Het opgebouwde puntensaldo kunt u weer verzilveren bij diezelfde zaken. Voor elk gespaard punt ontvangt u € 0,01 korting op uw aankopen. Tegelijkertijd spaart u ook punten voor een lokaal maatschappelijk doel naar keuze, zoals SKW. Zo spaart u dus niet alleen voor uzelf, maar steunt u ons ook.
Hoe spaar ik mee?
Deelname is gratis voor spaarders. Iedereen kan online een spaarpas aanvragen op www.samendoen.nl, bij de deelnemende winkeliers en ook is de pas vanaf 19 november gratis af te halen in 't Weike.
Waar kan ik sparen?
Het nieuwe team van SamenDoen is hard aan het werk om nieuwe deelnemers aan te laten sluiten. Op de website www.samendoen.nl vindt u een actueel overzicht van de aangesloten winkels.
Bent u huurder bij Stadlander?
Dan spaart u snel extra SamenDoen-punten. Huurders moeten hiervoor wel een spaarpas via Mijn Stadlander aanvragen of koppelen. Ook het puntensaldo of het gekozen spaardoel is voor huurders in te zien via Mijn Stadlander en dus niet via de gewone SamenDoen-website.
Sparen voor SKW
Online kiezen spaarders zelf voor welk doel ze willen sparen. Wie geen keuze maakt of niet wil kiezen, spaart automatisch voor het algemene spaardoel. De komende maanden is dit BAS. Via www.samendoen.nl kunt u via uw online profiel zien voor welk spaardoel u spaart. Ziet u dat u voor een ander spaardoel spaart en wilt u sparen voor SKW? Ga dan naar het pictogram van onze vereniging en klik op ‘selecteer als spaardoel’.
Contact
Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met SamenDoen. U kunt een e-mail sturen naar info@samendoen.nl of bellen naar 0164 - 787 000 (tussen 8:00 - 18:00 uur). Ook kunt u langskomen bij SamenDoen op kantoor, elke dinsdag tussen 14:00 en 16:00 uur op de Zuidzijde Haven 39 (bij restaurant Koej).

Volg SamenDoen ook op Facebook www.facebook.nl/SamenDoenBergenopZoom

Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Verhuur Oud Hollandse Spelen
Wij verhuren Oud Hollandse Spelen voor € 5,00 per spel.

Een overzicht van de spelen is te zien op de fotopagina van deze website.
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
€ 5,00 per spel
 
Zaalhuur e.d.
VERHUUR DIVERSE RUIMTES:
U kunt bij ons terecht voor het huren van een zaal vanaf € 12,50, met gratis gebruik van Wifi. Ook is er een Smart TV met USB aansluiting, een beamer en een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig.
KOPIEER EN STENCILWERK
OUDERENSOOS DE LEPELAAR:
Elke doordeweekse middag is er de mogelijk om te biljarten, kaarten, sjoelen en op donderdag te koersballen.
SMAKELIJK ETEN:
Op dinsdag en donderdag serveren wij een 3-gangen menu voor maar € 6,00.
PRIKPOST:
Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur

Voor meer informatie kunt u terecht in 't Weike, op onze website, www.skwlepelstraat.nl, e-mail: skw@home.nl en/of telefonisch: 0164-686319
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 12,50
 
Kopieren
Helaas kunnen wij dit niet kosteloos doen en vragen wij dan ook een onkostenvergoeding die op de hoogte ligt van het materiaal en de onderhoudskosten van de machines. Sinds enkele jaren kunnen we dankzij een gulle bijdrage van RICOH ook kleurenkopieën, vanaf € 0,50, voor u verzorgen!
Wanneer?
tijdens de openingsuren
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 0,10 per kopie