Stichting SKW : Activiteiten
 
Jongerenkamp Lepelstraat
Jongerenkamp Lepelstraat fietst dit jaar naar Oosterhout
De doelstelling van Jongerenkamp Lepelstraat is om de jeugd van 12 tot 16 jaar uit Lepelstraat en omgeving een week vol stoere activiteiten, veel gezelligheid en plezier aan te bieden. Elk jaar trekken we met de fiets naar een scoutinggebouw in de regio, waar we een week zullen vertoeven. Afgelopen jaren zijn we onder meer in Ossendrecht en Roosendaal geweest. Wij hopen dat er net als vorig jaar weer voldoende jongeren zich inschrijven.
Deze week bruist altijd van verschillende activiteiten, zoals Wie is de Mol, zwemdag, dropping, een GPS tocht, casinospel, vlot bouwen, kampvuur, en nog veel meer. Ook mogen de jongeren zelf invulling geven aan bepaalde dagdelen van deze week. Voor een impressie van deze week kun je een bezoek brengen aan onze facebookpagina www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat.
De kampweek is van zaterdag 19 augustus tot en met vrijdag 25 augustus. Wij verblijven deze week in scoutinggebouw t Dankertje in Oosterhout.
De vrijwilligers die er voor gaan zorgen dat deze week weer super gaat verlopen zijn:
Michel Mertens, Robert Zeeman, Jan Brouwers, Wendy van Oevelen, Rosalie Verloop, Stephanie van den Kieboom, Laura Peeters, Femke Wanrooij en Pierre van Pul.
Ben je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden, maar je hebt nog wat vragen, wilt je inschrijven of hebt interesse om Jongerenkamp Lepelstraat te sponsoren neem dan contact op met:
Jan Brouwers 06-53346129, of Michel Mertens 06-48376759 of stuur een mailtje naar bivak@live.nl
Wanneer?
19 tot 25 augustus
Wat zijn de kosten?
 
Jeu de Boules
Vanaf nu gaan we wekelijks, op dinsdag en donderdag, Jeu de Boulen op de baan bij t Weike.

We starten s avonds om half 7.

Iedereen kan meedoen.

De baan kan ook op andere dagen, ook overdag, gebruikt worden.
Wanneer?
Dinsdag/donderdagavond
Wat zijn de kosten?
 
ACTIVITEITEN 2017 SOOS DE LEPELAAR TE LEPELSTRAAT
De Soos in t Weike is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Maandag biljarten, jokeren en rikken.
Dinsdag biljarten, kaarten
Woensdag biljarten, sjoelen
Donderdag biljarten, koersbal
Vrijdag biljarten, kaarten

Bingo iedere 1ste woensdag van de maand.

Carnavalsmiddag maandag 27 februari.

Najaarstoernooien.
Rikken/jokeren op maandag 25 september
Sjoelen woensdag 27 september
Koersbal bij voldoende belangstelling op donderdag 28 september
Sluiting toernooien op maandag 27 november.
Wanneer?
Ma. t/m vr. 13.00 uur
Wat zijn de kosten?
 
SAMENDOEN SPAREN VOOR UZELF en VOOR SKW
SamenDoen is het spaarprogramma waarmee u de gemeente Bergen op Zoom versterkt. U spaart niet alleen voor uzelf maar ook voor een lokaal spaardoel, bijvoorbeeld voor SKW. Hoe meer leden voor ons sparen, hoe meer inkomen wij ontvangen. Met de punten die u automatisch voor ons spaart kunnen wij weer inkopen doen voor activiteiten.
SamenDoen is de opvolger van Positoos. Door een aantal tegenslagen is Positoos gestopt. SamenDoen heeft de activiteiten overgenomen. Spaarders zijn hun oude punten niet kwijt, en kunnen gewoon doorsparen zoals zij gewend waren met hun huidige pas.
Wat is SamenDoen?
Voor degene die nog niet bekend zijn met het spaarsysteem, hierbij een korte uitleg. Met een spaarpas van SamenDoen spaart u punten wanneer u aankopen doet bij de aangesloten winkels. Het opgebouwde puntensaldo kunt u weer verzilveren bij diezelfde zaken. Voor elk gespaard punt ontvangt u € 0,01 korting op uw aankopen. Tegelijkertijd spaart u ook punten voor een lokaal maatschappelijk doel naar keuze, zoals SKW. Zo spaart u dus niet alleen voor uzelf, maar steunt u ons ook.
Hoe spaar ik mee?
Deelname is gratis voor spaarders. Iedereen kan online een spaarpas aanvragen op www.samendoen.nl, bij de deelnemende winkeliers en ook is de pas vanaf 19 november gratis af te halen in ’t Weike.
Waar kan ik sparen?
Het nieuwe team van SamenDoen is hard aan het werk om nieuwe deelnemers aan te laten sluiten. Op de website www.samendoen.nl vindt u een actueel overzicht van de aangesloten winkels.
Bent u huurder bij Stadlander?
Dan spaart u snel extra SamenDoen-punten. Huurders moeten hiervoor wel een spaarpas via Mijn Stadlander aanvragen of koppelen. Ook het puntensaldo of het gekozen spaardoel is voor huurders in te zien via Mijn Stadlander en dus niet via de gewone SamenDoen-website.
Sparen voor SKW
Online kiezen spaarders zelf voor welk doel ze willen sparen. Wie geen keuze maakt of niet wil kiezen, spaart automatisch voor het algemene spaardoel. De komende maanden is dit BAS. Via www.samendoen.nl kunt u via uw online profiel zien voor welk spaardoel u spaart. Ziet u dat u voor een ander spaardoel spaart en wilt u sparen voor SKW? Ga dan naar het pictogram van onze vereniging en klik op ‘selecteer als spaardoel’.
Contact
Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met SamenDoen. U kunt een e-mail sturen naar info@samendoen.nl of bellen naar 0164 - 787 000 (tussen 8:00 - 18:00 uur). Ook kunt u langskomen bij SamenDoen op kantoor, elke dinsdag tussen 14:00 en 16:00 uur op de Zuidzijde Haven 39 (bij restaurant Koej).

Volg SamenDoen ook op Facebook www.facebook.nl/SamenDoenBergenopZoom

Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Verhuur Oud Hollande Spelen
Wij verhuren Oud Hollandse Spelen voor € 5,00 per spel.

Een overzicht van de spelen is te zien op de fotopagina van deze website.
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
€ 5,00 per spel
 
Zaalhuur e.d.
VERHUUR DIVERSE RUIMTES:
U kunt bij ons terecht voor het huren van een zaal vanaf € 12,5, met gratis gebruik van Wifi. Ook is er een Smart TV met USB aansluiting, een beamer en een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig.
KOPIEER EN STENCILWERK
OUDERENSOOS DE LEPELAAR:
Elke doordeweekse middag is er de mogelijk om te biljarten, kaarten, sjoelen en op donderdag te koersballen.
SMAKELIJK ETEN:
Op dinsdag en donderdag serveren wij een 3-gangen menu voor maar € 6,00.
PRIKPOST:
Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur

Voor meer informatie kunt u terecht in ’t Weike, op onze website, www.skwlepelstraat.nl, e-mail: skw@home.nl en/of telefonisch: 0164-686319
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 12,50
 
Kopieren
Helaas kunnen wij dit niet kosteloos doen en vragen wij dan ook een onkostenvergoeding die op de hoogte ligt van het materiaal en de onderhoudskosten van de machines. Sinds enkele jaren kunnen we dankzij een gulle bijdrage van RICOH ook kleurenkopieën, vanaf € 0,50, voor u verzorgen!
Wanneer?
tijdens de openingsuren
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 0,10 per kopie