Stichting SKW : Activiteiten
 
4E SKW MUZIEKKWIS IN t WEIKE
Na het succes van de vorige edities wordt op zondag 4 maart in ’t Weike, de 4e SKW Muziekwis georganiseerd.
De muziekkwis beslaat weer veel stijlen uit de geschiedenis van de populaire muziek van ca. 1955 tot heden. Aan de hand van vooral geluids- en beeldfragmenten kunnen de deelnemende teams hun kennis tonen en de strijd met elkaar aangaan.
Er zijn drie hoofdrondes, de eerste met muziekfragmenten die steeds verder teruggaan in de tijd. Daarna een videoronde waar niet alleen naar titel en uitvoerende wordt gevraagd maar tevens kennisvragen worden voorgelegd. De derde ronde is een elk jaar wisselende verrassingsronde.
Om de teams goed bezig te houden is er verder een papieren tussenronde die tijdens de kwis in eigen tempo kan worden afgewerkt en aan het einde moet worden ingeleverd.
Vanwege de genoemde diversiteit zijn teams met een mix van jongere en oudere teamleden ideaal. Een team mag bestaan uit twee tot maximaal vijf personen. De bedoeling is vooral om de deelnemers een gezellige middag te bieden, maar er zit tevens een serieus wedstrijdelement in. Daarom is er gekozen voor een niet al te hoog moeilijkheidsgehalte, maar je moet wel wat van muziek weten om hoog te kunnen eindigen.
Als namen als Ed Sheeran, Tom Petty en Dell Shannon je niks zeggen, dan kom je niet ver als je ook komt voor het wedstrijdelement.
Vanzelfsprekend is dat het gebruik van hulpmiddelen niet is toegestaan.
Teams kunnen zich vooraf per email aanmelden via skw@home.nl , onder vermelding van een leuke teamnaam, de naam van de teamcaptain, en het aantal personen.
Je mag ook even bellen of langskomen in ’t Weike om een team op te geven.
Deelname is gratis, maar door de beperkte ruimte geldt vol = vol , dus meld je tijdig aan.
De kwis begint om 14.00 u. en duurt naar verwachting tot 17.00 u.

Wanneer?
4 maart 2018
Wat zijn de kosten?
 
ACTIVITEITEN 2017 SOOS DE LEPELAAR TE LEPELSTRAAT
De Soos in t Weike is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Maandag biljarten, jokeren en rikken.
Dinsdag biljarten, kaarten
Woensdag biljarten, sjoelen
Donderdag biljarten, koersbal
Vrijdag biljarten, kaarten

Bingo iedere 1ste woensdag van de maand.

Carnavalsmiddag maandag 27 februari.

Najaarstoernooien.
Rikken/jokeren op maandag 25 september
Sjoelen woensdag 27 september
Koersbal bij voldoende belangstelling op donderdag 28 september
Sluiting toernooien op maandag 27 november.
Wanneer?
Ma. t/m vr. 13.00 uur
Wat zijn de kosten?
 
SAMENDOEN SPAREN VOOR UZELF en VOOR SKW
SamenDoen is het spaarprogramma waarmee u de gemeente Bergen op Zoom versterkt. U spaart niet alleen voor uzelf maar ook voor een lokaal spaardoel, bijvoorbeeld voor SKW. Hoe meer leden voor ons sparen, hoe meer inkomen wij ontvangen. Met de punten die u automatisch voor ons spaart kunnen wij weer inkopen doen voor activiteiten.
SamenDoen is de opvolger van Positoos. Door een aantal tegenslagen is Positoos gestopt. SamenDoen heeft de activiteiten overgenomen. Spaarders zijn hun oude punten niet kwijt, en kunnen gewoon doorsparen zoals zij gewend waren met hun huidige pas.
Wat is SamenDoen?
Voor degene die nog niet bekend zijn met het spaarsysteem, hierbij een korte uitleg. Met een spaarpas van SamenDoen spaart u punten wanneer u aankopen doet bij de aangesloten winkels. Het opgebouwde puntensaldo kunt u weer verzilveren bij diezelfde zaken. Voor elk gespaard punt ontvangt u € 0,01 korting op uw aankopen. Tegelijkertijd spaart u ook punten voor een lokaal maatschappelijk doel naar keuze, zoals SKW. Zo spaart u dus niet alleen voor uzelf, maar steunt u ons ook.
Hoe spaar ik mee?
Deelname is gratis voor spaarders. Iedereen kan online een spaarpas aanvragen op www.samendoen.nl, bij de deelnemende winkeliers en ook is de pas vanaf 19 november gratis af te halen in ’t Weike.
Waar kan ik sparen?
Het nieuwe team van SamenDoen is hard aan het werk om nieuwe deelnemers aan te laten sluiten. Op de website www.samendoen.nl vindt u een actueel overzicht van de aangesloten winkels.
Bent u huurder bij Stadlander?
Dan spaart u snel extra SamenDoen-punten. Huurders moeten hiervoor wel een spaarpas via Mijn Stadlander aanvragen of koppelen. Ook het puntensaldo of het gekozen spaardoel is voor huurders in te zien via Mijn Stadlander en dus niet via de gewone SamenDoen-website.
Sparen voor SKW
Online kiezen spaarders zelf voor welk doel ze willen sparen. Wie geen keuze maakt of niet wil kiezen, spaart automatisch voor het algemene spaardoel. De komende maanden is dit BAS. Via www.samendoen.nl kunt u via uw online profiel zien voor welk spaardoel u spaart. Ziet u dat u voor een ander spaardoel spaart en wilt u sparen voor SKW? Ga dan naar het pictogram van onze vereniging en klik op ‘selecteer als spaardoel’.
Contact
Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met SamenDoen. U kunt een e-mail sturen naar info@samendoen.nl of bellen naar 0164 - 787 000 (tussen 8:00 - 18:00 uur). Ook kunt u langskomen bij SamenDoen op kantoor, elke dinsdag tussen 14:00 en 16:00 uur op de Zuidzijde Haven 39 (bij restaurant Koej).

Volg SamenDoen ook op Facebook www.facebook.nl/SamenDoenBergenopZoom

Wanneer?
Wat zijn de kosten?
 
Verhuur Oud Hollande Spelen
Wij verhuren Oud Hollandse Spelen voor € 5,00 per spel.

Een overzicht van de spelen is te zien op de fotopagina van deze website.
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
€ 5,00 per spel
 
Zaalhuur e.d.
VERHUUR DIVERSE RUIMTES:
U kunt bij ons terecht voor het huren van een zaal vanaf € 12,5, met gratis gebruik van Wifi. Ook is er een Smart TV met USB aansluiting, een beamer en een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig.
KOPIEER EN STENCILWERK
OUDERENSOOS DE LEPELAAR:
Elke doordeweekse middag is er de mogelijk om te biljarten, kaarten, sjoelen en op donderdag te koersballen.
SMAKELIJK ETEN:
Op dinsdag en donderdag serveren wij een 3-gangen menu voor maar € 6,00.
PRIKPOST:
Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur

Voor meer informatie kunt u terecht in ’t Weike, op onze website, www.skwlepelstraat.nl, e-mail: skw@home.nl en/of telefonisch: 0164-686319
Wanneer?
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 12,50
 
Kopieren
Helaas kunnen wij dit niet kosteloos doen en vragen wij dan ook een onkostenvergoeding die op de hoogte ligt van het materiaal en de onderhoudskosten van de machines. Sinds enkele jaren kunnen we dankzij een gulle bijdrage van RICOH ook kleurenkopieën, vanaf € 0,50, voor u verzorgen!
Wanneer?
tijdens de openingsuren
Wat zijn de kosten?
Vanaf € 0,10 per kopie